Spil » Abandonware

Crysis download

Hjælp med at redde verden fra rumvæsener. Download en demoversion af det anmelderroste spil Crysis gratis her.

Prøv et af de totalt fede spil fra dengang hvor grafikken virkelig fik en overhaling og alle faldt på halen over det intense drama der blev bygget op i spillet.

Historien foregår i 2019 efter et kolossalt asteroide nedslag på Jorden. Crysis begynder midt i en anspændt militæroptrapning mellem den nordkoreanske og den amerikanske regering, der begge forsøger at kontrollere området. Midt i de stigende spændinger, brister asteroiden pludselig og afslører et massivt rumvæsenfartøj, som begynder at fryse store dele af øen og ændre det globale vejr system.

Invasionen af Jorden er begyndt. Crysis har en episk historie fordelt over tre akter om invasion af fremmede fra rummet. Spillerne er i stand til at tilpasse og ændre på deres rustning og våben i realtid så de kan stå imod en fjende der har evner til at tilpasse sig i det barske, dynamiske miljø.

Bemærk at selvom det er en demo, så fylder spillet 1,8 GB.

DownloadCrysis 1
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

945

1
Windows

1813.9 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Electronic Arts
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
945
1
Kontakt os via email
1813.9 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Electronic Arts
0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af Crysis

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Crysis fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Crysis, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Crysis være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.