Spil » Abandonware

Dynablaster download

De fleste kender allerede Dynablaster, eller Bomberman, som det hed originalt - prøv det nu. Download det her.

Dyna Blaster er et spil, der var uhyre populær. Man kunne se det overalt. Udgangspunktet er simpelt - du er en slags rummand, hvis kæreste er blevet kidnappet af en ond drage. Du bliver nødt til at nå dragens borg for at redde hende. For at opnå dette skal du fuldføre forskellige niveauer.

Dette gør du ved at gennemføre hver bane der består af forskellige labyrinter. Derfor løber du rundt i de forskellige labyrinter og placerer bomber, så du ødelægge mursten og fjendtlige væsner. Nogle gange, når du ødelægge mursten, vil nogle power-ups blive ladt tilbage. De vil normalt øge dine bombers styrke, og giver dig mulighed for at detonere dem, når du beslutter dig for at gøre det.

Udover single-player mode, er der også den populære head-to-head-mode, hvor du kan forsøge at snyde din ven og vinde over dem. 

Dynablaster er et super sjovt spil fra de gode gamle dage.

DownloadDynablaster 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.769

1.0
Windows

0,27 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Ukendt
Detaljeret Information
1.769
1.0
Kontakt os via email
0,27 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Ukendt
2 0 1
0

Afinstallering af Dynablaster

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Dynablaster fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Dynablaster, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Dynablaster være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.