Spil » Abandonware

Ignition download

På denne side kan du gratis downloade det gamle og populære abandonware spil Ignition.

Ignition er elsket af alle! Og en af grundende til dette er, at du på ingen måde behøver at sætte dig ind i noget som helst for at spille dette racerspil. Spillet er udviklet af et lille svensk firma kaldet UDS, som desværre er lukket den dag i dag. Det nåede dog at få Ignition på markedet som blev udgivet af Virgen med stor success.

I spillet skal du vinde forskellige bilræs. Du kan vælge imellem modes som Championship, Singe race, Time trial og Pursue races. Hvis vi tager udgangspunkt i Championship, så skal du her vinde ræsene for at komme til næste bane hvor du får en ny bil stillet til rådighed. Banerne er flot lavet, taget årstallet i betragtning og til tider yderst udfordrende.

DownloadIgnition (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

960

(Final)
Windows

17.5 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

UDS
Detaljeret Information
960
(Final)
Kontakt os via email
17.5 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
UDS
5 0 1
0

Afinstallering af Ignition

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ignition fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ignition, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ignition være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.