Spil » Abandonware

Pokie Magic: Pyramid Pays 2 Slots download

Download en gratis prøve-version af Pokie Magic: Pyramid Pays 2 Slots her. I spillet kommer du med på et underholdende eventyr i det gamle Egypten. Du kan også købe den fulde version her og spare 15 % med følgende rabatkode: DOWN-IG7Q-IMJT

For når natten kommer over de berømte pyramider, vender Faraoen tilbage for at udfordre dig i slotspil. Med fem forskellige spille funktioner, med 25 til 50 gevinstlinjer, bliver det svært for dig ikke at blive afhængig af dette 2D spil. Spillet ligner måske et almindeligt slotspil, men bare rolig, det er noget ud over det sædvanlige.

DownloadPokie Magic: Pyramid Pays 2 Slots 2014
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

868

2014
Windows

32 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

PokieMagic
Detaljeret Information
868
2014
Kontakt os via email
32 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
PokieMagic
1 0 1
0

Afinstallering af Pokie Magic: Pyramid Pays 2 Slots

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Pokie Magic: Pyramid Pays 2 Slots fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Pokie Magic: Pyramid Pays 2 Slots , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Pokie Magic: Pyramid Pays 2 Slots være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.