Spil » Abandonware

Populous - The Beginning download

Start en ny verden med Populous – The Beginning. Download det gratis her.

Nogle gange ville man ønske man kunne starte forfra og bygge hele verden op fra ny, så den blev som man gerne ville have den til at være. Det kan du nu med Populous – The Beginning. Det er helt som fra tidernes morgen hvor der stort set intet var. Du vil være lidt som en gud der styrer de små mennesker til at gøre hvad du beder dem om.

Den ganske pæne grafik og det brugervenlige panel i den ene sider vidner om at det har været et populært spil da det kom frem i sin tid.

Du beslutter hvor der skal bygges og så står der et nyt hus eller et nyt stykke land dukker op af havet. Får du lyst til at brænde en landsby af med en meteorregn, så gør du bare det. Du styrer fuldt ud alt hvad der sker på skærmen. Det er en ganske god måde at se på selve jorden. Selvom den er rund, kommer du hurtigt rundt. Det er blot med til at give en ekstra god effekt af en delvist realistisk jord. Du kan dreje og styre dit udsyn i alle vinkler.

Download programmet og byg din egen jord nu.

Er du Mac bruger, så download programmet Crossover her, som gør det muligt at spille Windows spil på Mac.

DownloadPopulous - The Beginning
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.083

Windows

27 Mb

Demo
Kontakt os via email

Klik her

Bullfrog
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.083
Kontakt os via email
27 Mb
Demo
Kontakt os via email
Klik her
Bullfrog
0 0 1
0

Afinstallering af Populous - The Beginning

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Populous - The Beginning fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Populous - The Beginning, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Populous - The Beginning være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.