Spil » Abandonware

Ports of Call download

Her kan du gratis downloade og spille det klassiske spil, Ports of Call, hvor du som skibsejer skal bygge en forretning op.

Ports of Call hører under simulations kategorien og spillets omhandler forretning inden for skibsverdenen. I starten skal du udvælge din hjemhavn, hvor du vil arbejde udfra - og selvfølgelig får du lidt hjælp til opstarten. Dette i form af et lettere brugt fragtskib samt 4 millioner dollars.

Nu skal du have gang i forretningen, som består af shipping. Med andre ord, så skal du tjene til dagen og vejen ved at sejle med gods for dine kunder. En vigtig del af spillet er, at kunne holde øje med udgifterne, ellers bliver man hurtigt overrumplet.

Et super spil for alle der elsker gamle simulationsspil, forretning i det hele taget eller er i shipping branchen.  Samtidig er spillet stadig i dag meget udfordrende selvom det udkom i 1992.

DownloadPorts of Call (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

2.253

(Final)
Windows

0.8 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Aegis International
Detaljeret Information
2.253
(Final)
Kontakt os via email
0.8 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Aegis International
5 0 3
0

Afinstallering af Ports of Call

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ports of Call fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ports of Call, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ports of Call være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.