Top Downloads Mailingliste Kontakt RSS Feed Brugervilkår, Cookies & Privatliv

Spil » Abandonware
Rock Story download

Download Rock Story her, som giver dig muligheden for vise dine evner som eventyreren Bob Rock.

Bob er en sand moderne eventyrer. Men hvad vil det så sige? Bob er skattejæger! I Rock Story, rejser du med Bob rundt omkring i verden, hvor du gennemsøger grotter, templer og ruiner for at finde den ultimative artefakt: Hades Talisman.

Et sagn fortæller, at denne ultimative artefakt blev smedet i magiske flammer fra helvede ved Proceron, en ung discipel af Hades. – og du skal have fat i denne Talisman. – Koste hvad det koste vil. Og jeg kan garantere dig for at det bliver en udfordrende rejse over mere end 50 niveauer fyldt med skræmmende og underholdende overraskelser.

DownloadRock Story 1.0

Screenshot:

Detaljeret Information    
 
Klik her for at afgive din egen stemme
Windows Kontakt os via email
262 15 Mb Klik her
1.0 Trialware
Slutbruger Licensaftale (EULA) Afinstallering

Slutbruger Licensaftale (EULA) af Rock Story

Inden du downloader og installerer Rock Story bør du sætte dig ind i softwarens Slutbruger Licensaftale. Den er vigtig at sætte sig ind i da den informerer dig om, hvilke betingelser du accepterer, når du installerer og bruger Rock Story.
Der er flere måder at læse Slutbruger Licensaftalen for Rock Story:

Du kan også finde Slutbruger Aftalen direkte via Google ved at klikke her.

Til slut, så er Slutbruger Licensaftalen også normalvis præsenteret i Rock Story inden selve installationen begynder. For mere information om slutbruger-aftaler, klik venligst her.

Afinstallering af Rock Story

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Rock Story fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Rock Story, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Rock Story være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.