Spil » Abandonware

SimTower - The Vertical Empire download

Download her gratis den fulde version af spillet, SimTower - The Vertical Empire.

Hvis du kunne lide Sim City, så vil du ganske sikkert elske SimTower.

Skulle du ikke have prøvet SimTower før, så kan vi informere om, at du i spillet skal bygge et højhus fyldt med kontorer, lejligheder, butikker, restauranter, et hotel, biografer og en festhal. Du får nok også brug for et lægehus, sikkerhed og kedelige ting som parkering og håndtering af skrald i bygningen. Det ultimative mål er at placere en katedral på toppen af højhuset og dermed vinde spillet.

I starten af SimTower kan du kun bygge kontorer, caféer og lejligheder. Her kan vi anbefale, at du starter med kontorer, da de indbringer en ugentlig indtægt, og lejerne sjældent er så besværlige, som mange af de andre typer af lejere du kan få. Vælger du alligevel at bygge f.eks. lejligheder til at starte med, så hold dem væk fra kontorerne, da de ikke vil bryde sig om larmen fra arbejderne, som kommer og går. Når din bygning er blevet opgraderet til en to-stjernet bygning, så er opbygningen af et hotel næste skridt mod succes. Hvor kontorerne bringer penge til dig, hver uge, så får du penge hver dag fra hotellet, hvilket selvfølgelig er at foretrække. Men download gratis SimTower her og prøv dig selv frem i dette fremragende spil.

DownloadSimTower - The Vertical Empire (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.140

(Final)
Windows

2.74 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Maxis Software Inc.
Detaljeret Information
1.140
(Final)
Kontakt os via email
2.74 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Maxis Software Inc.
5 0 1
0

Afinstallering af SimTower - The Vertical Empire

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SimTower - The Vertical Empire fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SimTower - The Vertical Empire, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SimTower - The Vertical Empire være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.