Spil » Abandonware

Summer Resort Mogul download

Download gratis en prøveversion af Summer Resort Mogul og byg det største sommer resort i verden.

Tag til sydens sol og byg det største Summer resort de kan. Din onkel har skrevet i sit testamente at han efterlader sit resort emperium til den i familien der bygger det bedste og mest populære resort.

For at vise dit værd for du en lille sum penge, som du kan bygge et par bungalows og en restaurant med. Når du begynder at tjene penge kan du udvide resortet med swimming pools, danseklubber, biografer og alt hvad der kan underholde dine gæster.

Det er utroligt hvad der kan lade sig gøre med en lille smule marketing. Så brug pengene fornuftigt og invester dem i dit resort på den bedste måde. Så vokser det sig stort og flot og du kan sikre dig arven efter din onkel.

Det er her du har brug for dine strategiske færdigheder og overblik. Du kan bruge Time Management talenter til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger.

DownloadSummer Resort Mogul
Screenshots
Detaljeret Information
Windows

51 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

I Sioux Game Productions B.V. / Youdagames
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
659
Kontakt os via email
51 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
0 0 1
0

Afinstallering af Summer Resort Mogul

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Summer Resort Mogul fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Summer Resort Mogul, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Summer Resort Mogul være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.