Spil » Abandonware

TORCS download

TORCS er et open-source racerspil, som du her kan downloade gratis til Windows. 

Vi har taget et kig på TORCS, også kendt som The Open Racing Car Simulator, da det er en såkaldt racersimulator. Spillet kan hentes til Windows her på siden, men bruger du en anden platform såsom Mac eller Linux, kan du hente det på udviklerens hjemmeside.

Overordnet, så var vi ikke imponerede over TORCS. Det tog en del tid at få styr på indstillingerne, så det så ordentligt ud på vores skærm, men grafikken er simpelthen ikke særlig god. Der er flere forskellige typer af modes at vælge mellem, herunder ren øvelse og mesterskabskonkurrencer, men der er ingen mulighed for online multiplayer. Splitskærm kan dog lade sig gøre, men det er svært at sætte op.

Når det kommer til gratis racerspil, så anbefaler vi altid TrackMania til vores brugere. Det prøver ikke på at være realistisk, men det er et langt bedre spil, som du også kan spille mod dine venner online.

DownloadTORCS 1.3.6
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.286

1.3.6
Windows

343.7 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

TORCS
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
1.286
1.3.6
Kontakt os via email
343.7 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
TORCS
0 0 1
100 kr
0

Afinstallering af TORCS

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere TORCS fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find TORCS, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle TORCS være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.