Spil » Adventure

Big Bang West download

Big Bang West er et spil der får dig til at føle dig hjemme i det Vilde Vesten. Download en gratis prøveversion her.

Den enkleste måde at vove sig ind i det vilde vesten, uden at blive udsat for de samme strabadser i virkeligheden, er gennem Big Bang West.
Amerika i 1800-tallet var en hård tid. Kolonister slog sig ned i landet og indtog store områder af jord for at skabe deres nye hjem i det nye land.

I stil med andre time management byggespil giver Big Bang West dig ansvaret for at skabe byer, lidt efter lidt. Du starter med en række ledige grunde og skal konstruere huse, gårde, ranches, tømmerværfter og sheriffens kontor for at holde byen sikker og velstående. Hvert niveau har et specifikt mål, der skal opfyldes, som normalt involverer at nå et nyt antal indbyggere i byen, bygge bestemte bygninger eller opgradere ting til et bestemt niveau. Hvis du gør alt dette inden for et bestemt antal dage vil du optjene guld. Og som alle ved, elsker mennesker i det Vilde Vesten guld!

Ressourcer er din største bekymring i Big Bang West. Det er nødvendigt at have arbejdere for at kunne bygge ting, og jo færre du har, jo længere tid tager det at vinde. For at ansætte flere arbejdere er det blot et spørgsmål om at bruge noget mere guld. Tømmer og sten er grundkomponenter i de fleste bygninger og kan enten købes eller opnås ved opstilling af tømmerfabrikker og stenbrud. Penge er den sværeste ressource at skaffe, men det er også det vigtigste. Uden det sker der ingenting.

Hvis du er ved at løbe tør for penge skal du sælge noget for at tjene nogle hurtige penge, ellers vil du bare sidde fast og dine udgifter vil stige stødt.

At opfylde dit bymål er ikke altid en ligegyldig affære. Nogle bygninger kan ikke placeres, før du har nået et bestemt "byniveau", et tal, der stiger efterhånden, som din by vokser med tiden. Dette sørger for at du skal tænke strategisk og tvinger dig til faktisk at sætte dig ned og planlægge, hvad du skal bygge og hvornår du skal bygge det.

Gå blot i gang med den amerikanske drøm og bosæt dig i det Vilde Vesten!

DownloadBig Bang West 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.172

1.0
Windows

56.6 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Youdagames
Detaljeret Information
1.172
1.0
Kontakt os via email
56.6 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Youdagames
5 0 3
0

Afinstallering af Big Bang West

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Big Bang West fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Big Bang West, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Big Bang West være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.