Spil » Brætspil

5star Gomoku download

5star Gomoku er et underholdende brætspil der er sjovt at lære, men svært at mestre. Download det gratis her og giv dig selv en udfordring.

Du spiller imod computeren, hvor du placerer Xer og Oer. Målet er at bygge en linie på fem, horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Det minder meget om spillet fire på stribe, men du skal bare sætte fem på stribe og der er mange flere felter at sætte brikkerne på.

Du kan spille fem forskellige sværhedsgrader fra begynder til mester. Spillet har et netværks mode, hvor du kan spille med din partner via netværk eller internet. 5star Gomoku er en udfordring for dem der er blevet træt af Solitaire, Minestryger og Freecell.

Spil mod dine venner og slå dem af banen med dine skills.

Download5star Gomoku 1.6
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

1.697

1.6
Windows

1.0 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

Atomax, Ltd.
Detaljeret Information
1.697
1.6
Kontakt os via email
1.0 Mb
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
Atomax, Ltd.
3 0 3
0

Afinstallering af 5star Gomoku

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 5star Gomoku fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 5star Gomoku, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 5star Gomoku være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.